noiembrie 26, 2013

Această toamnă


 

Sper că această toamnă drăguță să va binedispună și în timp ce veti citi mesajul meu. Doresc să împărtășesc cele mai relevante noutăți din ultimele două luni din cadrul programului cu copiii.

Începînd cu luna septembrie am reușit să adunăm mai mult de 4,800 MDL (370 USD) prin vînzarea felicitărilor confecționate manual și a obiectelor cusute. Am avut oportunitatea sa facem expoziții-vînzare la Biserica Internațională, Școala Internațională și la Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. În această săptămînă va avea loc o altă vînzare la Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. Rugați-vă pentru mai multe oportunități pentru copii de a face cunoscute vocile și talentul pe care îl posedă printre locuitorii municipiului Chișinău. Banii vor fi direcționați pentru acoperirea salariilor lucrătorilor locali.

Adriana, director executiv„La VIA” a reușit să stabilească o conexiune cu Ambasada Republicii Moldova în Spania și cu o biserică din orașul spaniol Saintander, care au solicitat 200 de felicitări hand-made de Crăciun. Am reușit să confecționăm mai mult de 115 și suntem entuziasmați să avem un spațiu în care să le vindem. Acesta este un prilej să împărtășim și în Spania vocile, talentul și abilitatea de a crea un lucru manual a unor copiii vulnerabili din Moldova.

Serăm să avem oportunitatea să vindem lucrările confecționate de copii și la bazarul organizat cu prilejul Crăciunului de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. Rugați-vă pentru ca participarea noastră să fie posibilă deoarece astfel creațiile copiilor vor fi cunoscute de o audiență mult mai largă.

La sfîrșitul lunii octombrie, șapte familii ale copiilor integrați în cadrul programului nostru au participat la șefința cu părinții. Am fost onorați de prezența acestora și ne-am bucurat să petrecem timpul împreună și să împărțim bucatele modeste pe care le-am oferit. Sperăm că și pentru părinții copiilor a fost un timp și spațiu în care s-au simțit onorați și binecuvîntați. Ne gîndim la următoarea întîlnire cu părinții și așteptăm să ne revedem. Rugați-vă ca mai multe familii să aibă posibilitatea de a veni și a participa.

Acum planificăm serbarea de Crăciun cu copiii care va avea loc în incinta gimnaziului la mijlocul lunii decembrie. Sunt invitate toate familiile copiilor integrați în programul nostru, profesorii, educatorii și alți copii din școală. Rugați-vă ca această sărbătoare să fie un prilej de consolidare a unității echipei noastre, de a lucra împreună și de a-i încuraja pe copii să-și exprime darurile, talentele și personalitatea prin intermediul cîntecelor, poeziilor și a scenetelor.

Rugați-vă în continuare pentru un spațiu în care să ne desfășurăm activitatea pe viitor.

cu mult drag,
Rachel Hook Koon, coordonator de advocacy „La VIA”
tradus de Adriana Ciobanu, director executiv „La VIA”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu