mai 06, 2017

Binecuvântări

de Rodica Cojocaru

”Asociația Obșteasca „La VIA” mulțumește tuturor celor care s-au rugat pentru nevoile comunității, s-au interesat și au ajutat cu tot ce le-a pus Dumnezeu pe inimă: timpul lor, resursele lor, rugăciunile lor, sacrificiul lor…
Dumnezeu a strîns toate acestea și le-a pus un preț mare – ele au o mare valoare in ochii Lui!
El a văzut fiecare banuț care a fost dat în Numele Lui. El a văzut fiecare minută petrecută în rugăciune pentru comunitate, pentru toate nevoile copiilor social-vulnerabili și familiile acestora; a vazut orice lucru – mărunt sau mare – care s-a făcut pentru El și nu va lăsa nerăsplătită fapta facută în Numele Lui.
Rugați-vă în continuare pentru copiii aceștia cât și pentru părinții lor ca ei să-L cunoască personal pe Dumnezeu, să-L primească în viața lor pe Isus ca Domn si Mântuitor și să se lase călăuziți de Duhul lui Dumnezeu.
Fie ca binecuvântările Domnului să vă inunde în fiecare zi din viața voastră. El să vă răsplătească cu o măsură îndoită și îndesată. Fiti binecuvîntați de Domnul.”


Timp de 3 ani Rodica a fost Coordonator al Programului de Cusut. Adolescenții au avut oportunitatea să învețe deprinderi noi în timp ce au fost instruiți în a coase genți, huse, șorțuri de bucătărie și multe altele. A fost un timp extraordinar de creștere, iar acum, cu plecarea Rodicăi, suntem în căutare unei persoanei noi să dezvolte acest program. 


Pentru a afla mai multe detalii contactați-o pe Adriana Ciobanu 069.730.117


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu