aprilie 27, 2016

Multumim tuturor

de Rodica Cojocaru

”Har voua si pace de la Dumnezeu,Tatal nostru
si  de la Domnul Isus Hristos!”
(Filipeni 1:2)


Multumesc Dumnezeului nostru pentru credinciosia si dragostea Lui cu care ne inconjoara ,caci ne face placere sa urmarim si ne minunam cum Domnul se manifesta in viata fiecaruia din noi si a acelora care au fost chemati dupa planul Sau ca sa infaptuiasca voia Lui Dumnezeu!

(Filipeni 2:13)”Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da dupa placerea Lui si vointa si infaptuirea.”

Asociatia  La VIA multumeste tuturor celor care au contribuit la cresterea si continuarea lucrarii si anume: pentru rugaciunile celor care s-au rugat,pentru voluntarii care ne ajuta cu tot ce pot,pentru donatiile primite din partea celor care nu sunt indiferenti fata de nevoile copiilor din comunitatea ¨La VIA.¨ Multumim si celor care au venit sa ne dea o mina de ajutor la reparatie si tot ce tine de ea.

Apreciem foarte mult gestul frumos al fratilor nostri de la biserica internationala  ICF care ne-au vizitat si s-au rugat pentru noi. Multumim si lui Frank care a venit tocmai din Anglia ca sa ne ajute in lucrare si in domeniul electricitatii la care se pricepe foarte bine.

Mai vrem sa mentionam ca diverse grupuri din SUA din diferite biserici ne sustin cu donatii diferite de care avem nevoie si cu stringere de fonduri. Cu siguranta mai sunt multe care nici nu le cunoastem insa stiu ca Dumnezeu cunoaste pe nume pe fiecare care se implica in lucrarea LUI intr-un fel sau altul!

Deaceea vreau sa multumim tuturor si s-a va incurajam s-a va rugati in continuare ca lucrarea Domnului sa propaseasca si in Comunitatea ¨La VIA ¨ca si in intreaga lume.

”Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in slava, in Isus Hristos. A lui Dumnezeu si Tatal nostru sa fie slava in vecii vecilor! Amin." (Filipeni 4:19-20)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu