decembrie 04, 2015

Dornici sa confectioneze!

  A.O.La VIA(Word Made Flesh) are ca viziune: Aspiram spre o lume transformată în care fiecare persoana este: iubită, valorificată și împuternicită avînd drepturi egale de a se integra și acționa în societate realizîndu-și potențialul pe care îl posedă!



  Mulțumim tuturor celor care sînteți alături de noi susținind lucrarea în mod spiritual,moral și financiar. Dumnezeu binecuvîntează activitățile în cadrul comunității noastre:

  Lucrînd în sfera "Deprinderi de viață" si dezvoltînd programul de cusut, creem adolescenților oportunitatea de a-și descoperi propriile lor talente, de a-și exprima creativitatea, de a-și afirma demnitatea prin lucrarea mîinilor lor.

 Prin susținătorii din USA am primit ca donație încă o mașină de cusut pe lîngă altele două care erau,astfel putem primi trei copii la program în loc de doi. În cadrul unei lecții pot să coase: Genți,penare,săculețe pt cadou, etc.



  Aceste lucrări pot fi vîndute în diferite iarmaroace organizate în cadrul unor școli sau licee... Copiii primesc 40% din sumă, prin aceasta ii incurajam sa fie siguri pe fortele proprii si sa mai continue sa faca lucruri bune...iar 60% sunt consumate cu cheltuielile materialelor  si a asociatiei. (Ne puteti gasi pe 6 decembrie la Iarmaroc de Craciun, la Moldexpo!) 

  Vedem dorința lor de a învăța să facă ceva cu mîinile lor, de aceea vrem să-i încurajăm în continuare la aceasta, ajutîndu-i cu tot ce ne stă în puteri.

   Rugați-vă în continuare ca copiii care trăiesc întro familie social vulnerabilă să nu să se simtă umilit și cel mai de pe urmă, dar să-l cunoască pe Dumnezeu adevărat care este: "TATĂL orfanilor și apărătorul văduvelor", să ea hotărîri serioase de a merge mai departe 
integrîndu-se în societate prin capacitățile, darurile și abilitățile ce le posedă.


Mulțumim mult! Domnul să vă binecuvînteze!
Rodica Cojocaru
Coordonator Programului de Cusut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu